GPP Perimeter Protection

Pitkän kokemuksen, todistetun tutkimus- ja kehitysosaamisen ja tinkimättömän korkeiden laatustandardien ansiosta ylitämme vaativimpienkin asiakkaiden odotukset.  Koska asiakkaidemme turvallisuus ja tyytyväisyys on tärkein prioriteettimme, emme vain seuraa trendejä. Korkean turvallisuuden alalla GPP Perimeter Protection on trendin määrittäjä.  Lue lisää historiastamme, tuotekehitysosastostamme ja siitä, mitä ensiluokkainen turvateknologia merkitsee meille. Lopputulos on, että aluesuojauksellesi on vain yksi vaihtoehto: GPP.

GPP

R&D

Laatu

Esittelyssä GPP Perimeter Protection

Tutustu meihin paremmin – valmistajana, kehittäjänä, suunnittelijana ja palveluntarjoajana kaikilla   yrityksesi, organisaatiosi tai kuntasi turvallisuuteen liittyvillä osa-alueilla. GPPPerimeter Protection tarjoaa sinulle muutakin kuin vain teknisten järjestelmien asennuksen – tarjoamme kehäsuojauksen ratkaisut yhdeltä luukulta.

Sinulla on tarpeita, meillä on ratkaisuja. Yhdessä luomme erinomaisia tuloksia turvallisuutesi hyväksi!

Kansainvälisesti sertifioidut korkean turvallisuuden tuotteet

Kumppaninasi GPP Perimeter Protectionilla on eniten korkean turvallisuuden sertifikaatteja. Kansainvälisesti sertifioituja tuotteitamme ovat korkean törmäyskuorman kestävät portit, levyajoesteet, pollarit, puomit ja niin edelleen. Perinteisempiä tuotteita kehäsuojaukseen ovat käsikäyttöiset puomit, kääntöportit, tyyppitestatut pikataittoportit ja liukuportit. Olemme ylpeitä turvakokemuksestamme vuodesta 1951, tytäryhtiöistämme viidessä maassa ja maailmanlaajuisesta jälleenmyyjäverkostostamme. Ota yhteyttä ja hyödynnä suunnittelu, tuotteet, projektinhallinta ja palvelu yhdestä lähteestä.

180

Työntekijöitä

6

Myyntikonttoreita globaalisti

74

Edustus maassa

35

Jälleenmyyjiä globaalisti

Asiantuntemusta, missä ja milloin haluat …

Henkilökuntamme ja tiivis kumppaniverkostomme pystyvät vastaamaan joustavasti, nopeasti ja asiantuntevasti kaikkiin turvallisuustarpeisiisi.  Olemme lähellä asiakkaitamme ja takaamme myös lyhyet vasteajat. Luota meihin, niin tarjoamme ihanteellisen suojan työntekijöillesi, vieraillesi, rakennuksillesi ja alueillesi. Kehitämme järjestelmiämme ja palveluitamme jatkuvasti, ylläpidämme myös läheisiä kumppanuuksia kaupunkisuunnittelijoiden, arkkitehtien ja muiden asiantuntijoiden kanssa, joiden tuki on jo vuosia antanut meille etulyöntiaseman turvateknologian globaaleilla markkinoilla.

Optimoitua turvallisuustta kaikissa olosuhteissa

Oletko varma että olet huomioinut Tiedätkö todella kaikki rakennuksesi tai alueesi turvallisuusvaatimukset? Neuvomme mielellämme, miten sivustosi voidaan suojata parhaalla mahdollisella tavalla. Sertifioitujen korkean turvallisuuden tuotteidemme, kulunvalvontajärjestelmiemme ja kääntöporttiemme avulla sinun ei enää tarvitse huolehtia luvattomasta pääsystä yrityksesi tiloihin tai kehän voittamisesta ajoneuvoilla. Tämä on entistäkin tärkeämpää, koska hyökkääjät ovat jatkuvasti ammattimaisempia ja kehäturvallisuuden tarve kasvaa. Varaudu mihin tahansa realistiseen riskiskenaarioon GPP:n avulla!

 • RATKAISUT

  GPP:n tuotteita on käytetty vuosikymmeniä kaikkialla siellä, missä tarvitaan edistyksellisintä teknologiaa ihmisten ja omaisuuden tehokkaaseen suojeluun. Tutustu tarkemmin turvallisuusteknologiamme moniin erilaisiin sovelluksiin – ja siihen, miten tukemme tarjoaa asiakkaillemme kaikkialla maailmassa yksilöllisiä turvallisuusratkaisuja:

  Ratkaisut

Arvomme

Kuten tuotteemme, myös arvomme kehittyvät jatkuvasti. Nykyään emme tarjoa ainoastaan tuotteiden korkeinta laatua, kuten olemme tehneet jo vuosikymmeniä, vaan myös yksilöllistä tukea projektien suunnittelussa ja toteutuksessa sekä tehokasta konsultointia ja palveluja. Hyödynnämme myös jatkuvasti kasvavaa kokemustamme analysoidaksemme yksityiskohtaisesti yksilölliset turvallisuustarpeesi. Tunnistamme ennakoivasti mahdollisuudet parantaa turvatekniikkaasi tavoilla, joita et ehkä ole koskaan ajatellutkaan. Jokaisen asiakkaan yksilöllisen turvallisuuden varmistaminen on johtava periaatteemme.

On monia asioita, joita voit pitää arvokkaina, esimerkiksi työntekijöidesi hyvinvointi, yrityksesi omaisuus, rakennukset ja varastot sekä maineesi. Meidän korkein arvomme on suojella sitä, mikä on teille arvokasta!

 • GPP:N UUUTISKIRJE

  Pysy ajan tasalla kaikesta uudesta GPP:ssä ja turvatekniikan maailmassa Vastaanota uusimmat tiedot ja anna meidän helpottaa sinua seuraamaan teknistä kehitystä ja kansainvälisiä trendejä turvallisuusmarkkinoilla.

  Tilaa uutiskirjeemme nyt!

  UUUTISKIRJE

R&D

Ei turvallisuutta ilman tutkimusta ja kehitystä

Kaikki tarjoamamme tuotteet on tutkittu tarkkaan ja yksityiskohtaisesti omassa T&K-osastossamme. Emme tee kompromisseja, vaan panostamme kehitystyöhön kaikin tarvittavin keinoin, jotta turvallisuustoiminnot, käyttäjäystävällisyys, kestävyys, vähäiset huoltovaatimukset, kustannusten optimointi ja lainsäädännön noudattaminen voidaan sovittaa yhteen.

Vaatimuksemme innovaatiojohtajuudesta näkyy myös lukuisissa omistamissamme patenteissa. Esimerkiksi palkittuun pollarijärjestelmäämme CityProtectoriin on patentoitu yli 30 eri ominaisuutta.

Tietämyksen siirto – ajantasaista tutkimusasiantuntemusta Perimeter-suojaukseen

GPP Perimeter Protection ja Paderbornin yliopisto ovat jo jonkin aikaa tehneet tutkimusyhteistyötä, jonka ansiosta olemme voineet lisätä useita merkittäviä parannuksia tuotevalikoimamme tuotteisiin. Vastineeksi annamme opiskelijoille ja nuorille tutkijoille mahdollisuuden tehdä opinnäytetöitään ja väitöskirjojaan varten tutkimusta työskennellessään yrityksessämme harjoittelijoina. Tällä tavoin tuomme tieteellistä ja teknistä teoriaa ja asiantuntemusta edistyksellisimpiin turvallisuusratkaisuihin ja samalla edistämme vastavuoroista tiedonsiirtoa korkeakouluissa kotiseudullamme Itä-Vestfalenissa.

Korkea laatu, korkea turvallisuus

Sertifioidut laatustandardit

Sisäisten tarkastusten lisäksi riippumattomat asiantuntijat tekevät meille tarkastuksia, kuten saksalaisen TÜV-instituutin vuosittain tekemä tarkastus. Nämä säännölliset riippumattomat tarkastukset vahvistavat osaltaan korkeaa laatua ja menettelyjen tehokkuutta. Yrityksemme on sertifioitu DIN EN ISO 9001 -standardin mukaisesti, mikä perustuu nykyaikaiseen laadunhallintajärjestelmään.

Valmistustoleranssien sekä kaikkien komponenttien kustannusten ja toimintavarmuuden optimoimiseksi suoritamme rakenneanalyysejä käyttäen uusinta tekniikkaa ja tietokonesimulaatioita. Tämän jälkeen tuotteille tehdään todelliset pitkäaikaiset rasitustestit omassa testauslaitoksessamme. Jokaiselle tuotteelle tehdään perusteellinen lopputarkastus.

CE-sertifiointi

CE-sertifiointi osoittaa, että Euroopan talousalueella (ETA) myytävät tuotteet täyttävät korkeat turvallisuus-, terveys- ja ympäristönsuojeluvaatimukset. Tämän standardin tarkoituksena on myös tukea oikeudenmukaista kilpailua, sillä kaikkia yrityksiä koskee yhtäläinen sääntely. Näin ollen asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että GPP:n valmistamat tuotteet eivät ainoastaan suojaa heidän ympäristöään vaan myös työturvallisuutta ja luontoa koko Euroopan talousalueella (ETA).

Tyypin testaus

Kaikki tuotteemme ovat Made in Germany -tuotteita, ja ne valmistetaan tiukkojen laadunvalvontaprotokollien mukaisesti. Näin takaamme parhaan mahdollisen turvallisuustason – lupaus, johon GPP:n kanssa voit aina luottaa!

Todistamme tuotteidemme jatkuvan laadun ja ennen kaikkea ylivoimaisen turvallisuuden TÜV-tyyppitesteillä ja muilla sertifikaateilla. Esimerkiksi sähkökäyttöiset pikatoimiset taittoporttimme ovat aina voimassa olevien eurooppalaisten turvallisuusstandardien mukaisia ja TÜV-tyyppitestattuja. Tässä standardissa määritellään turvallisuus- ja suorituskykyvaatimukset porteille ja esteille, jotka on tarkoitettu asennettaviksi kohteisiin, joihin jalankulkijat voivat päästä, ja varmistetaan myös tavaroiden ja ajoneuvojen turvallisuus teollisuus-, liike- tai asuinalueilla.

Portit, joita ei ole tyyppitestattu, eivät välttämättä täytä voimassa olevaa turvallisuusstandardia, mikä voi johtaa vakaviin onnettomuuksiin. TÜV-tyyppitarkastus ei ole pakollinen, mutta sovellamme tuotteisiimme näitä standardeja sosiaalisesta vastuusta ja yleisen turvallisuuden arvostamisesta johtuen.

Sähköisten porttijärjestelmien tyyppitestauksen lisäksi GPP on yksi harvoista valmistajista, jotka voivat taata rinteessä olevien ulkoisten porttien turvallisen avaamisen ja sulkemisen (rulla- tai liukuportit). Tähän tarkoitukseen käytämme hyväksi havaittuja ja testattuja turvalaitteitamme. Lisäksi suoritamme suunnitteluanalyysejä käyttämällä tarkkoja tietokonesimulaatioita realistisista, äärimmäisistä iskuvoimista kaikkien komponenttien kustannusten ja toiminnallisen turvallisuuden optimoimiseksi.

Realistinen törmäystestaus todellista turvallisuutta varten

Sertifioimattomien korkean turvallisuuden tuotteiden valmistajia on useita. Säännösten noudattaminen osoitetaan usein toimittamalla niin sanottu ”itsesertifiointi”, joka perustuu pelkästään staattisiin laskelmiin. Ainoastaan riippumattoman viranomaisen tekemä törmäystesti edustaa tarkasti todellisia olosuhteita ja takaa virheettömän turvallisuuden.

Monet turvatekniikan valmistajat esittävät kohtuuttomia laatuvaatimuksia. Mutta vain todistetusti toimiviksi todetut tuotteet voivat väittää täyttävänsä tiukimmat laatuvaatimukset käytännössä.

Katso törmäystestivideot ja näe itse, millaisen kirjaimellisesti merkittävän vaikutuksen tuotteemme voivat jättää – eikä vähiten ajoneuvoihin, jotka yrittävät voittaa ne…

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024