Turvaratkaisut logistiikka- ja kuljetusalalle

Varkaudet, ilkivalta ja sabotaasi voivat vaikuttaa logistiikka- ja kuljetusyrityksiin monin tavoin.  Tällaiset rikokset ovat edelleen jatkuvasti yleisiä. Samalla kun tiettyjen raaka-aineiden ja perustarvikkeiden arvo kasvaa jatkuvasti, myös huomattavia logistiikkainvestointeja, kuten rekkoja on suojeltava. Monet yritykset ovat jo pitkään valittaneet omaisuutensa mielivaltaisesta vahingoittamisesta. GPP:n tekniset turvaratkaisut optimaaliseen suojaukseen ovat osoittautuneet hyödyllisiksi kaikkialla. GPP Perimeter Protection suojaa toimitilasi tavaroineen, rakennuksineen ja laitteineen luotettavasti, yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Arvotavaroiden suojelu

Rikolliset ovat yhä kekseliäämpiä ja paremmin varusteltuja pyrkiessään pääsemään käsiksi ajoneuvokalustoon, koneisiin ja arvotavaroihin. Tavallinen ovi tai porttilukko on pitkään lakannut olemasta este rikollisille. Pelkkä raaka-aineiden, kuten metallien ja puutavaran, arvonnousu kiinnostaa yhä enemmän ammattirikollisia. GPP:n turvatuotteet ja -ratkaisut tarjoavat täydellisen räätälöidyn kehäsuojauksen, varmistaen jatkuvan suojan luvattomalta pääsyltä. Jokainen tuote sopii saumattomasti kokonaisvaltaiseen turvallisuuskonseptiin: Tyyppitestatut porttijärjestelmät, törmäystestatut ajoesteet ja muut korkean turvan tuotteet suojaavat tilasi täysin, sallien pääsyn vain valtuutetuille henkilöille. Kokenut tiimimme voi myös helposti integroida GPP-tuotteet nykyiseen turvakonseptiisi.

Parempaa turvaa henkilöstölle, ajoneuvoille ja kuljetuksessa rahdille

GPP Perimeter Protectionin tuotevalikoimassa on erikoisratkaisuja logistiikka-alueiden ja rahdin turvaamisen haasteisiin.  Tuotteemme tarjoavat luotettavan suojan luvattomalta pääsyltä mahdollistaen samalla logistiikan sujuvan toiminnan. Erityisesti kuljetusalalla tehokkaat, tyyppitestatut nopeat pikataittoporttimme, kestävät liukuovet ja pyöröportit ovat suosittuja. Ajoneuvosi ja varastosi pidetään suojattuna missä tahansa yrityksen alueella, mukaan lukien henkilöstösi, vierailijat ja tietysti itsesi.

Turvallisuustarpeet ja uhkaskenaariot voivat vaihdella suuresti alueesta, taloudellisesta tilanteesta ja tilausten luonteesta riippuen. Siksi ei kannata luottaa toiseksi parhaaseen standardiratkaisuun. Hyödynnä asiantuntemustamme turvaratkaisusi suunnittelussa, asennuksessa, käyttöönotossa ja ylläpidossa!

  • GPP:N UUUTISKIRJE

    Pysy ajan tasalla kaikesta uudesta GPP:ssä ja turvatekniikan maailmassa Vastaanota uusimmat tiedot ja anna meidän helpottaa sinua seuraamaan teknistä kehitystä ja kansainvälisiä trendejä turvallisuusmarkkinoilla.

    Tilaa uutiskirjeemme nyt!

    UUUTISKIRJE

Menestystarinoita

Me GPP:llä olemme yhtä joustavia kuin logistiikka-alan asiakkaamme: Aivan kuten sinun edellytetään käsittelevän tilauksia kansainvälisissä ympäristöissä ja toimitettava aikataulussa, meiltä voit odottaa samaa.

Katso tarkemmin, miten olemme jo parantaneet asiakkaidemme turvallisuusstandardeja – kansallisesti, kansainvälisesti ja maailmanlaajuisesti:

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024