Kehitys, innovointi, edistyminen – pysy ajan tasalla PPG:n kanssa.

Onnistunut suojaus ja turvatekniikan virheetön käyttöönotto edellyttävät, että pysytään ajan tasalla viimeisimmistä teknisistä innovaatioista, nykyisestä riskikehityksestä ja eri toimialojen muuttuvista olosuhteista. Siksi tarjoamme sinulle säännöllisesti uutisia ja näkemyksiä yleisistä teknisistä edistysaskelista, Perimeter Protection Groupin uusimmista tuotteista, PPG:stä työnantajana, messuista, joihin osallistumme, ja paljon muuta:

Garda Group ostaa Herasin

Garda Group ostaa Herasin – Euroopan johtavan kokonaisvaltaisten piha-alueiden suojaratkaisujen toimittajan

19.heinäkuuta 2024. Garda Group on saavuttanut ehdollisen sopimuksen Herasin ostamisesta sen nykyisiltä omistajilta, Equistone Partners Europelta, edellyttäen, että Alankomaiden työneuvoston kuulemisprosessi saadaan päätökseen ja viranomaisluvat saadaan. Heras toimii kahdeksassa maassa ja tarjoaa asiakkaille yli 20 markkina-alueella kokonaisvaltaisia piha-alueiden suojaratkaisuja, jotka kattavat kaikki vaiheet suunnittelusta valmistukseen, asennukseen sekä huoltoon ja korjauksiin. Herasin hankinta vahvistaa ja täydentää Garda Groupia ja osoittaa yhtiön sitoutumisen tulla johtavaksi 360° turvallisuusratkaisujen tarjoajaksi koko Euroopassa.

Heras on perustettu vuonna 1952, ja yritys työllistää yli 1 000 työntekijää. Pääkonttori sijaitsee Oirschotissa, Alankomaissa, ja tuotantolaitokset sijaitsevat Alankomaissa, Belgiassa, Ranskassa ja Tšekissä.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Herasin ja sen taitavan tiimin tervetulleeksi Garda Groupiin. Heras on hyvin johdettu ja innovatiivinen yritys, ja asiakkaamme hyötyvät suuresti sen äskettäisistä investoinneista laitostensa kapasiteetin, laadun ja tehokkuuden parantamiseen. Heras jakaa myös keskittymisemme kestävyyteen, työskennellen kumppaneidensa kanssa koko arvoketjussa vähentääkseen CO2-päästöjä ja toteuttaakseen kiertotaloutta. Tämä yritysosto tuo meille uutta asiantuntemusta, laajemman tuotevalikoiman ja moderneja teknisiä ratkaisuja, samalla kun se täydentää läsnäoloamme Pohjoismaissa ja laajentaa jalanjälkeämme uusiin alueisiin, kuten Iso-Britanniaan, Benelux-maihin ja Ranskaan. Lisäksi voimme tarjota asiakkaillemme Saksassa piha-alueiden suojaratkaisuja nykyisten teknisten turvallisuusratkaisujemme rinnalla”, sanoo Jon Ola Stokke, Garda Groupin toimitusjohtaja.

Herasin toimitusjohtaja Emmanuel Rigaux sanoo: ”Olen innoissani nähdessäni Herasin liittyvän Garda Groupiin menestyksekkään muodonmuutoksemme jälkeen. Olemme vahva kumppani Garda Groupille ja heidän portfoliossaan oleville yrityksille, ja olemme linjassa heidän yritysstrategiansa sekä visioidensa ja arvojensa kanssa. Garda Group on teknologian eturintamassa ja on kehittänyt johtavia konsepteja mekaanisen turvallisuuden sekä palvelujen ja jälkimarkkinoiden saralla, joita odotamme innolla voivamme ottaa käyttöön myös itse. Tulevaisuudessa hyödynnämme toistemme asiantuntemusta, tuotevalikoimia ja maantieteellistä kattavuutta, mikä hyödyttää suuresti työntekijöitämme ja asiakkaitamme.” ”Jatkamme turvallisten ja erinomaisen työpaikkojen luomista sekä palvelemme yhteisöjämme asiakas toimintamme keskipisteessä”, sanovat sekä Emmanuel Rigaux että Jon Ola Stokke.

Sovittu kauppa edellyttää tiettyjen ehtojen täyttymistä, mukaan lukien Alankomaiden työneuvoston kuulemisprosessin loppuun saattaminen ja asianmukaisten viranomaislupien saaminen.

Yhteystiedot

Heras: Toimitusjohtaja Emmanuel Rigaux I Puh. +31 621 928 854 I emmanuel.rigaux@heras.com Garda Sikring Group: Toimitusjohtaja Jon Ola Stokke | Puh. +47 922 33 997 | ola@gardasikring.no

Tietoa Garda Sikring Groupista 

Garda Sikring Group tarjoaa laajan valikoiman tuotteita piha-alueiden suojauksen ja teknisen turvallisuuden alalla, sekä palveluita, jotka liittyvät turvallisuuskonsultointiin, asennukseen, tekniseen palveluun ja hätätilanteisiin. Garda Sikring Group toimii Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Saksassa ja työllistää noin 1 850 työntekijää. Olemme innovatiivinen, sitoutunut ja luotettava kumppani asiakkaillemme, ja otamme yhteiskuntavastuumme vakavasti. Olemme intohimoisia uusien kestävien kasvun ja kehityksen mahdollisuuksien suhteen alallamme ja sen ulkopuolella.

Heraksesta

Heras on Euroopan johtava kokonaisvaltaisten kiinteiden ja liikkuvien aluesuojausratkaisujen toimittaja, kattaen kaikki vaiheet suunnittelusta valmistukseen, asennukseen ja huoltoon. Heras toimii yli 24 maassa, työllistää noin 1 100 henkilöä ja sen pääkonttori sijaitsee Oirschotissa, Alankomaissa. Tuotantolaitokset sijaitsevat Alankomaissa, Belgiassa ja Tšekissä.

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024