Palvelumme

Koulutus, huolto ja korjaukset – tarpeisiisi räätälöity kattava kokonaisuus

Tarjoamme yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöityä kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Kattavasti koulutetuilla tiimeillämme on vuosien kokemus mekaniikasta, elektroniikasta ja hydrauliikasta. Voit luottaa GPP Perimeter Protectionille projektisi sujuvan toteutuksen sekä huollot ja korjaukset ratkaisujen elinkaaren ajaksi.

Perinpohjainen konsultointi, suunnittelu ja projektin toteutus ovat perusta kaikille asiakkaillemme tarjoamillemme palveluille. Turvakonsulttimme ja teknikkomme työskentelevät saumattomasti, yhdessä projektin jokaisessa vaiheessa, tarjotakseen korkeimman turvan suojaustekniikan yrityksellesi tai organisaatiollesi. Huippuluokan tuotantolaitoksemme ja asennusprosessimme auttavat varmistamaan jokaisen projektin sujuvan toteutuksen.

GPP:n asiakaspalvelu lyhyesti

Huolto

Huoltotiimimme tarjoaa aina kattavan paikan päällä suoritettavan ylläpidon. Tähän sisältyy kunkin järjestelmän asennuksen seuranta sekä lakisääteiset turvallisuustarkastukset ja suorituskyvyn testaus. Omien tuotteidemme moitteettoman toiminnan lisäksi kiinnitämme huomiota myös turvallisuustekniikan muiden elementtien integraatioon. Kun teet kanssamme huoltosopimuksen myös takuuajan jatkaminen on mahdollista. Huoltohenkilöstömme neuvoo mielellään.

Korjaukset

Lukuisat toimipisteemme ja toimistomme ympäri maailmaa varmistavat, että olemme aina lähellä asiakkaitamme, olivatpa he missä tahansa. Päteviä teknikoitamme on käytettävissä joka puolella. Jos esimerkiksi alueesi joutuu hyökkäyksen kohteeksi, ja jokin suuri komponentti on vaihdettava pikaisesti, kykenemme suorittamaan vaihdon luotettavasti ja nopeasti globaalin myynti- ja logistiikkaverkostomme avulla.

Varaosat

GPP Perimeter Protectionilla on useita omia kansallisia myyntikonttoreita. Lisäksi teemme yhteistyötä luotettujen kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa, joten voimme taata varaosien nopean toimituksen joka puolella. Kokoonpanon ja käyttötestauksen suorittaa poikkeuksetta asiantunteva ja kokenut tiimi. Viestintä omalla kansallisella kielellä on meille itsestäänselvyys.

Koulutus

Tarjoamme asiakkaillemme muutakin kuin turvatuotteita ja -palveluita. Henkilöstön, kumppaneiden ja jälleenmyyjien säännöllinen koulutus takaa asiantuntemuksen kaikilla osa-alueilla. Saksan Salzkottenissa sijaitsevassa pääkonttorissa GPP:llä on noin 550 m²:n valmennus- ja koulutustila. Tarjoamme asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja työntekijöillemme mahdollisuuden saada käytännön koulutusta toimivilla laitteilla.

Seminaarihuoneissamme käsittelemme turvallisuusteknologiaamme teoriatasolla. Järjestämme myös säännöllisesti tapahtumia, kuten näyttelyitä, teknisiä kursseja ja tuotekoulutuksia. Toinen GPP-koulutuskeskus sijaitsee Roskildessa, Tanskassa, vain noin 25 minuutin päässä Kööpenhaminan lentokentältä.

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024