Tuotteet maksimaaliseen aluesuojaukseen

saumaton suoja GPP Perimeter Protectionilta

Kehittyneiden alue- ja kiinteistönsuojausjärjestelmien valmistajana tarjoamme asiakkaillemme kaikilla toimialoilla innovatiivisimmat turvaratkaisut. Vuosikymmenien ajan olemme tarjonneet yksilöllistä kehäsuojaa asiakkaillemme ympäri maailmaa. Meillä on viisi kansainvälistä tytäryhtiötä ja myyntikumppaneita yli 50 maassa, mikä tekee meistä johtavia kokonaisvaltaisen kehäturvallisuuden asiantuntijoita. GPP on kumppanisi yksittäisistä komponenteista integroituihin turvakonsepteihin, kattavaan huoltoon ja asennuspalveluihin.

Kehittäessämme tuotevalikoimaamme huomioimme jatkuvasti kaikki tulevaisuuden muuttuvat olosuhteet. Turvallisuus ja kehäsuojaus ei pitäisi olla ainoa tavoite.  Aivan yhtä tärkeää on, ettei yrityksen tai organisaation muista tavoitteista ei tingitä. Jos esimerkiksi portti tai pääsynhallintajärjestelmä asennetaan, valittu suojausratkaisu ei saa tarpeettomasti häiritä sujuvaa liikkumista normaaleilla volyymeilla. Luvaton pääsy on estettävä vaikuttamatta valtuutettujen henkilöiden tai ajoneuvojen liikkumiseen päivittäisessä toiminnassa. Nykyaikainen kehäsuojaus ei käynnisty turvatekniikan asennuksesta, vaan kattavasta tietotaidosta ja yksityiskohtaisesta analyysista. Riippuen todennäköisistä uhkakuvista ja käyttöalueesta tarvitaan vaihtelevia ratkaisuja. Halutaanko suojella kiinteistöjä vai rakennuksia?  Kuuluuko suojeltava alue teollisuudelle vai turvataanko rahoituslaitosta? Onko painopiste enimmäkseen mahdollisissa tunkeilijoissa tiettyyn kiinteistöön, onko turvattava kriittinen infrastruktuuri, jossa on suuri määrä ihmisiä ja ajoneuvoja? Perimeter Protection Groupilla on räätälöity yrityksellesi!

GPP suojaa ihmisiä, rakennuksia ja omaisuutta korkeimmalla teknisellä tasolla. Tutustu tuotevalikoimaamme ja löydä rakennuksiasi ja kiinteistöjäsi tehokkaimmin suojaava turvatekniikka:

Liukuportit

Pikataittoportit (QFG)

Pollarit

Ajoesteet

Kääntöportit

Esteitä

Smart Control

Tuotevalikoimamme

Turvallisuustekniikka voidaan luokitella eri kriteerien mukaan. Erityisvaatimuksista riippuen valinta kohdistuu eri tuotetyyppeihin, turvatasoihin tai ohjausjärjestelmiin. Tuemme kehäsuojauksen asiakkaan suunnitteluprosessia, jossa monivuotisella kokemuksellamme kykenemme tunnistamaan todellisen tarpeen, löytämään soveltuvat turvaratkaisut ja toimittamaan välttämättömät palvelut pitkäaikaiseen menestyksekkääseen suojaukseen.

Lue lisää tuotteidemme erityispiirteistä täältä ja selvitä mikä tekniikka tarjoaa parhaan suojaustason yrityksellesi tai organisaatiollesi:

PÄÄSYNHALLINTA

Valikoimassamme on laaja valikoima tuotteita.  Voit valita mekaanisten esteiden ja elektronisten järjestelmien välillä.  Suojaa kiinteistösi rajoja luvattomalta pääsyltä esteillä ja porteilla. Tai vahvista rakennussuojaustasi järjestelmillä, jotka kulkevat käsi kädessä nykyisen hälytys- ja valvontatekniikkasi kanssa.

KORKEA TURVALLISUUS

Luotettava turvallisuus edellyttää korkeita materiaali- ja laatustandardeja. Tyyppitestatut korkean turvallisuuden ratkaisumme on sertifioitu vaativimpien standardien mukaisesti, kuten Ison-Britannian armeijan PAS 68, Yhdysvaltain asevoimien ASTM / DOS tai kansainvälinen standardi IWA 14-1.

SMART CONTROL OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Älykäs kehäsuojaus onnistuu vain tuotteilla, jotka mahdollistavat sujuvan vuorovaikutuksen työntekijöiden, turvateknologian ja muu rakennuksissa käytettävän tekniikan välillä. Smart Control -järjestelmämme takaavat nopeimmat mahdolliset vasteajat vaaratilanteessa. Ne ovat helppokäyttöisiä, ja varmistavat kaikkien yksittäisten turvatoimien saumattoman integroinnin.

Liukuportit

Liukuportit ovat todistetusti toimiva ratkaisu erityisesti yrityksille ja turvallisuusherkille ulkoalueille.  GPP-liukuportit ovat erittäin luotettavia ja vaativat vain vähän ylläpitoa ja huoltoa jopa monien vuosien käytön jälkeen. Riippuen siitä, mitä törmäyssuojaustasoa tarvitaan, on tarjolla valikoima alumiini- tai teräsportteja. Integroidut huomiovalot estävät  vahingossa tapahtuvan fyysisen törmäyksen aiheuttamat vammat. EntraSteel-, EntraLight- ja Tracked Gate M50 -sarjan porttien joukosta löydät myös parhaan kehäsuojausjärjestelmän.

Pikataittoportit (QFG)

Kun uhka tunnistetaan, on usein välttämätöntä reagoida sekunneissa. Tämä ei koske vain turvahenkilöstöä, vaan myös turvallisuustekniikkaa. Turvallisimmastakaan aidasta ei ole hyötyä, jos tunkeilijat voivat helposti ohittaa suojauksen epätäydellisesti estetyn portin tai ajotien kautta.  EntraQuick-sarjamme portit on suunniteltu erityisen nopeisiin avaus- ja sulkemisjaksoihin, samalla kun ne kestävät äärimmäisiä törmäysvoimia. Porteista on saatavana yksilehtisinä ja kaksilehtisinä versioina ja jopa mobiiliversiona väliaikaiseen käyttöön. Tutustu joustaviin ratkaisuihimme, jotka ovat ainutlaatuisia aluesuojauksen alalla:

Pollarit

Kun puhutaan turvatekniikasta, useimmat ihmiset ajattelevat ensin suojaa murtoja vastaan. Mutta jopa kaupunkien ja kuntien aukioilla, joissa  jalankulku- ja ajoneuvoliikenteen pysyvä estäminen ei  ole käytännöllistä eikä toivottavaa, vankka aluesuojaus voi olla välttämätöntä.

Ajoesteet

Rakennuksia ja ihmisryhmiä on suojeltava tahallisesti tai tahattomasti lähestyviltä ajoneuvoilta. Toisaalta jalankulkijoiden pääsyä tietyille alueille ei pitäisi estää. Siksi aidat ja portit eivät ole toimiva ratkaisu. GPP:n kiinteät tai hydraulisesti sisäänvedettävät pollarit puolestaan sopivat erittäin hyvin julkisille paikoille ja yrityksille, joilla on suuria avoimia tiloja.

Smart Control

Innovatiivisen kehäsuojauksen pitää olla vankka muutenkin kuin mekaanisesti.  Järjestelmien on myös osattava hyödyntää elektronisia ominaisuuksia pitääkseen vasteajat mahdollisimman lyhyinä. GPP:n Smart Control täydentää turvajärjestelmän mekaanisia komponentteja joustavalla ja räätälöitävällä ohjausjärjestelmällä. Yritykset, kriittiset infrastruktuurit, sotilaslaitokset ja julkiset organisaatiot asettavat turvallisuusteknologialle hyvin erilaisia vaatimuksia.  Henkilöstön ja ajoneuvoliikenteen liikkuminen eri taajuudella on kyettävä hallitsemaan tinkimättä alueen turvallisuudesta. GPP Perimeter Protectionin Smart Control -järjestelmä parantaa turvallisuuttasi fiksusti!

Kääntöportit

Suurempien, jopa tervetulleiden vierailijoiden ei pitäisi aina päästä yritykseen tai ulkoalueelle hallitsemattomassa ihmisvirrassa. Tällöin sisään tulevien henkilöiden erottamiseen tarkoitetut kiertoliukujärjestelmät ovat luotettavin ratkaisu. Ne eivät estä pääsyä tietylle alueelle. Ne kuitenkin erottavat ihmiset toisistaan ja hidastavat ihmisten kulkua, jotta turvahenkilöstö tai elektroniset valvontajärjestelmät voivat tunnistaa ja tunnistaa jokaisen henkilön erikseen.

Esteitä

Esteen asentaminen on luultavasti yleisimmin käytetty ulkoilun turvatoimenpide. Esteet tekevät kiinteistön rajat selvästi näkyviksi. Monissa tilanteissa visuaalinen pelote yksistään riittää ominaisuuden tehokkaaseen turvaamiseen. Jopa alueet, joilla ei tarvita erityisen korkeita turvaratkaisuja, voidaan näin suojata tahattomalta tunkeutumiselta.

Aita

Aidot Gunnebo-aidat vuodesta 1911. Meiltä PPG:ltä saadut pajuaidat varmistavat alueen rajauksen ja turvaavat samalla suojasi. Laadukkaalla pajutyöllä varustetulla aidalla on monia käyttötarkoituksia. Gunnebon aidoilla taataan korkein laatu ja turvallisuus. Erityisesti turvallisuus on tärkein parametri valittaessa aitaa suurien tieosuuksien turvaamiseksi.

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024