Edistyksellistä suojaustekniikkaa finanssi- ja rahoitusalan aluesuojaukseen

Rahoitusalaa valvotaan maailmanlaajuisesti, ja kansalliset valvontaviranomaiset kiristävät sääntöjä yhä tiukemmaksi. Koska rahoituslaitokset ovat yhteiskunnallisesti hyvin tärkeitä, yksikin onnistunut hyökkäys suurta rahalaitosta vastaan, voi helposti johtaa koko taloutta koettelevaan kriisiin. Siksi pankit, taloudelliset datakeskukset ja hallintorakennukset ovat erityisen houkuttelevia kohteita terroristeille, rikollisille ja vakoojille. Hyökkääminen rahoitusalan tiloihin tuottaa jopa enemmän julkista huomioita, kuin huoli siellä mahdollisesti säilytettävien käteisvarojen tai arvoesineiden menettämisestä. Saumattoman aluesuojauksen varmistaminen nykyaikaisella turvatekniikalla täyttää alan turvallisuusvaatimukset. Perimeter Protection Groupin tuotevalikoima, asiantuntijuus ja täydellinen palveluvalikoima auttavat saavuttamaan kaikki nämä tavoitteet.

Finanssisektorin kiinteistöjen suojaaminen

GPP tarjoaa kansainvälisesti sertifioituja korkean turvan tuotteita pankkien ja finanssialan kiinteistöjen aluesuojaukseen. Rahalaitokset ympäri maailmaa käyttävät muun muassa turvapollareitamme ja EntraQuick PU 30 -pikataittoporttia. Nämä tietoturvaratkaisut ovat luotettava suoja ajoneuvoilla tehtäviä murtautumisyrityksiä alueille. Tällaisten ratkaisujen yhdistelmä tekee suojasta riittävän vankan kestämään jopa raskaalla ajoneuvolla tehtäviä hyökkäysyrityksiä vastaan. Tuotteemme voivat myös estää asiattomilta henkilöiltä pääsyn tiloihin. Näin valmistaudutaan kaikkiin realistisiin fyysisiin uhkiin ja täytetään samalla rahoitusalan turvallisuusstandardeihin sovellettavat lakisääteiset vaatimukset.  Asennuksen jälkeen kattavat huolto- ja huoltopalvelumme pitävät huolen laitosten turvallisuustasosta luotettavasti vuosia eteenpäin.

Luotettavat tietoturvakonseptit yhdestä lähteestä

Tietovarkaudet, ilkivalta, henkilövahingot ja kohdennetun hyökkäyksen aiheuttamat omaisuusvahingot voivat johtaa valtavaan vahinkoon kyseisen yrityksen maineelle. Siepattujen tietojen luonteesta tai aiheutetun vahingon asteesta riippuen voidaan aiheuttaa vakava uhka yleiselle turvallisuudelle.

Rahoituslaitosten turvallisuus riippuu sekä saumattomasti suojatuista alueesta että luotettavasta henkilöliikenteen hallinnasta kuitenkaan rajoittamatta tarvittavaa liikkumisvapautta. Turvallisuusratkaisujen perinpohjainen suunnittelu ja räätälöinti asiakkaan tarpeisiin on yrityksemme erityisvahvuus. Rahoituslaitokset ympäri maailmaa ovat jo parantaneet huomattavasti turvallisuuttaan ratkaisuillamme. Ota yhteyttä ja hyödynnä GPP Perimeter Protectionin osaamista mahdollisimman pian!

  • GPP:N UUUTISKIRJE

    Pysy ajan tasalla kaikesta uudesta GPP:ssä ja turvatekniikan maailmassa Vastaanota uusimmat tiedot ja anna meidän helpottaa sinua seuraamaan teknistä kehitystä ja kansainvälisiä trendejä turvallisuusmarkkinoilla.

    Tilaa uutiskirjeemme nyt!

    UUUTISKIRJE

Menestystarinoita

Rahoitusalan laitoksilla on sekä erittäin korkeat ja joskus yksilölliset turvallisuusvaatimukset. Katso tarkemmin, mitkä erikoisratkaisuja olemme jo kehittäneet finanssialan organisaatioille:

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024