Ulkoiset turvaratkaisut teollisuudelle ja kaupankäynnille

Ajoneuvokanta, koneet ja kaikenlainen tavara houkuttavat yhä enemmän rikollisia niiden huomattavan arvonnousun vuoksi. Metallien kaltaiset hyödykkeet ovat jo pitkään olleet varkauksien kohteena, koska hinnat ovat viime vuosina jatkuvasti nousseet. Siksi kehäsuojaukseen käytetystä turvatekniikasta on tullut yhä tärkeämpi useimmille teollisuudenaloille. Ota meihin yhteyttä ja hyödy GPP-tuotteiden ja palveluratkaisujen korkeasta laadusta, joka takaa luotettavan suojan asiattomalta pääsyltä.

Integroidut turvallisuuskonseptit teollisuudelle ja kaupalle

Murrot, ilkivalta, sabotaasi, tekijänoikeuksien varastaminen ja teollisuusvakoilu ovat valtavia haasteita yrityksille. Vaikka teollisuuslaitoksilla on korkeat turvallisuusvaatimukset, ne sijaitsevat usein teollisuusalueilla ja kaupunkien laitamilla, suhteellisen kaukana asuinalueista. Tämä ei ainoastaan helpota mahdollisia rikoksia, vaan tarkoittaa myös sitä, että luvaton tunkeutuminen havaitaan usein vasta suhteellisen myöhään. Tiloihin varastoidut tavarat ja raaka-aineet eivät myöskään usein ole riittävän turvattuja tai vakuutettuja. Siksi yritykset eivät nykyään pärjää ilman kattavaa aluesuojausta eikä ajanmukaista suojaustekniikkaa.

Aidat ja yksinkertaiset kääntöportit voidaan tuhota tai ylittää suhteellisen helposti. GPP:n turvajärjestelmät tarjoavat tähän ratkaisuksi erinomaisen kehä- ja tunkeutumissuojan. Asiantuntemukseemme luottavat jo lukuisat tunnetut kaupalliset yritykset Euroopassa ja ympäri maailmaa jo. Myös sinun yrityksesi voi hyötyä turvallisuusratkaisuistamme teollisuudelle ja kaupan alalle:

Liikennepollarit, kääntöportit ja pääsynhallintajärjestelmät

Voimme tarjota räätälöidyn kehäsuojauksen aina tyyppitestatuista porttijärjestelmistä, yksittäisiin kääntöporttiratkaisuihin, pääsynhallinnan ja tunnistamisen tarpeissa. Olitpa kiinnostunut täydentämään nykyistä turvalaitteistoasi yhdellä tuotteella tai päivitystä koko kiinteään turvaratkaisuusi, palvelemme mielellämme ja tarjoamme toimivan ratkaisun erityistarpeisiisi!

Todella innovatiiviset tietoturvatuotteet voidaan tunnistaa sillä, että ne eivät toimi luotettavasti ainoastaan yksinään. Myös käyttöympäristö on huomioitava tuotteiden muotoilussa ja suunnittelussa. Tästä syystä tuotteemme on suunniteltu paitsi lukitsemiseen ja murtosuojaukseen, myös teollisuustilojen logistisiin vaatimuksiin, eivätkä ne tarpeettomasti estä päivittäisen ajoneuvo- ja matkustajaliikenteen kulkua. Pikataittoporteilla, liikennepollareilla, kääntöporteilla ja muilla GPP:n valmistamilla komponenteilla saat parhaan kehäsuojan liikkuvuudesta tinkimättä. Lisäksi tuemme mielellämme suunnitteluprosessissanne varmistaaksemme, että kaikki lakisääteiset vaatimukset täyttyvät. Tämä sisältää esimerkiksi niin kutsuttuihin ”valtuutettuihin tunnettuihin toimittajiin” (Authorized Known Consignors), jotka kuuluvat elintarviketeollisuuden tuotesuojauksen piiriin IFS:n (International Featured Standard) Food V6 -sertifikaatin mukaisesti, sovellettavat määräykset.

Riippumatta siitä, millä toimialalla toimit – hyödynnä kokemuksemme on suunnitteluosaamisessa!

Lisätietoja kaikista GPP-tuotteista saat näppärän tuotehakumme avulla:

  • GPP:N UUUTISKIRJE

    Pysy ajan tasalla kaikesta uudesta GPP:ssä ja turvatekniikan maailmassa Vastaanota uusimmat tiedot ja anna meidän helpottaa sinua seuraamaan teknistä kehitystä ja kansainvälisiä trendejä turvallisuusmarkkinoilla.

    Tilaa uutiskirjeemme nyt!

    UUUTISKIRJE

Menestystarinoita

Turvallisuusteknologian alalla menestys riippuu yhteistyöstä pätevimpien kumppaneiden kanssa.  Asiakkaamme tietävät, että he voivat aina luottaa asiantuntemukseemme, tuotteidemme sertifioituun laatuun ja kattavaan GPP-palvelun laatuun.

Lue lisää täältä projekteista, joiden onnistunut toteutus on entisestään vahvistanut mainettamme tunnettuna kumppanina turvateknologian alalla:

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024