GPP Perimeter Protectionin turvaratkaisut lentokentille

Lentokentillä on hyvin erityisiä turvallisuustarpeita, mukaan lukien kaikki ihmiset, jotka matkustavat tai työskentelevät niillä.  Käytännössä väkeä, joka viettää aikaa lentokentällä, voidaan pitää sekä potentiaalisena hyökkäyksen kohteena ja myös mahdollisena uhkana.  Erityisesti terminaalialueet ovat suurimman osan ajasta suurten ihmisjoukkojen täyttämiä.  Siksi tarvitaan ratkaisuja ehkäistä uhkia ja seuloa luotettavasti yksilöitä, samalla rajoittamatta liikkumisvapautta normaalin toiminnan aikana. GPP Perimeter Protectionilla vuosien kokemus lentokenttien varustamisesta kaikkein edistyneimmillä turvalaitteilla varmistaen matkustajien ja lentoasemahenkilöstön turvallisuuden maailmanlaajuisesti.

Kokonaisvaltaiset konseptit lentokenttien maksimaaliseen turvaan

Matkustajaterminaalien lisäksi myös huoltohallit ovat alttiita turvallisuusriskeille. Erityisesti valtioihin liittyvät yritykset ovat houkuttelevia hyökkäyskohteita.  Valtio-omisteiset lentoyhtiöt tai valtion laitosten omistamat lentokoneet ovat erityisen kiinnostavia terroristeille, tai ideologisesti motivoituneille hyökkääjille, niiden tuoman näkyvyyden vuoksi. Vastaavasti henkilö- ja omaisuusvahinkojen lisäksi lentoaseman tai maan maineen menetys hyökkäysten onnistuessa on suuri. Kuitenkin hyökkääjät voivat aiheuttaa valtavia vahinkoja hallitukselle joutumatta itse matkustamaan kyseiseen maahan.

Nykyaikaisten lentoasemien koko ja monimutkaisuus edellyttävät kokonaisvaltaista teknistä turvallisuuskonseptia, joissa otetaan huomioon kaikki mahdolliset haavoittuvuudet. Lisäksi jokaisen komponentin on sekä turvattava että tuettava lentoaseman logistiikkaa

Täydellinen tuote- ja palveluvalikoima lentoaseman turvaksi

Sertifioidun tuotevalikoimamme laatu on tulosta monen vuoden kokemuksesta, maailmanlaajuisesta palvelusta ja korkeasta innovaatiotasosta. Kun on kyse siviililentokenttien turvaamisesta, hyödynnämme erityisesti sotilaallisessa ympäristössä hankittua asiantuntemustamme.

Fyysisen turvan ja henkilöturvallisuuden varmistamiseksi juuri lentokentät hyötyvät laajasta tuotevalikoimastamme: Modernit tyyppitestatut pikataittoporttimme ja aitajärjestelmämme täyttävät kaikki vaatimukset esimerkiksi taksiporteilla, joilla on suuret avautumisleveydet lentokoneiden esteettömään kulkuun.

Tuotteemme ovat erittäin yhteensopivia, jonka ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti integroitavaksi keskitettyjen hallinta-alustojen kanssa. Loppulta vain täydellisesti integroidut turvaratkaisut takaavat läpäisemättömän suojan. GPP Perimeter Protection tarjoaa ihanteelliset tuotteet ja ratkaisut kattavaan lentokenttäturvaan.

  • GPP:N UUUTISKIRJE

    Pysy ajan tasalla kaikesta uudesta GPP:ssä ja turvatekniikan maailmassa Vastaanota uusimmat tiedot ja anna meidän helpottaa sinua seuraamaan teknistä kehitystä ja kansainvälisiä trendejä turvallisuusmarkkinoilla.

    Tilaa uutiskirjeemme nyt!

    UUUTISKIRJE

Menestystarinoita

Lentoasemien turvallisuusratkaisumme havainnollistavat ehkä parhaiten kansainvälistä kokemustamme ja asiantuntijoidemme keskittymistä yksityiskohtiin.

Kerromme mielellämme lisää siitä, kuinka tämä asiantuntemus on johtanut maailmanlaajuisesti tasaisesti kasvavaan määrään asiakkaita, ja miten asiakkaamme voivat keskittyä päivittäiseen liiketoimintaansa ilman turvallisuushuolia:

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024