Kehäsuojaus ja pääsynhallinta voimalaitoksille ja vastaaville

Maailmanlaajuinen terrorismi on lisääntynyt ja siitä on tullut viime vuosina teknisesti entistä ammattimaisempaa. Hyökkäykset haavoittuviin kohteisiin suunnitellaan tyypillisesti kauan etukäteen. Samaan aikaan hyökkääjien keskinäiset suhteet ja komentolinjat ovat hajautettuja. Viranomaisiin luottaminen hyökkäysten estämiseksi ei ole enää riitä.  Voimalaitosten, joista kokonaisten alueiden energiansaanti riippuu, suojaa ei voida ottaa riittävän vakavasti. GPP Perimeter Protectionin turvallisuusteknologian ansiosta ydinvoimalaitokset ja vastaavat laajamittaiset energiaa tuottavat laitokset ovat hyvin valmistautuneita ulkoisia hyökkäyksiä vastaan. Sama koskee vedenpuhdistamojen, kaasutehtaiden, jalostamojen ja petrokemian laitosten turvallisuusvaatimuksia. Kun kehitämme teknisiä turvaratkaisujamme, hyödynnämme vuosikymmenten kokemusta taaksepäin – ja samalla eteenpäin valmistautuen mahdollisiin tulevaisuuden uhkiin varmistaaksemme, että henkilöstösi, liiketoimintasi ja alueesi olette aina optimaalisesti suojattuja.

Monitasoiset suojauskonseptit voimalaitoksille

Laajan tuotevalikoimamme ja erikoistuneen suunnittelu- ja konsultointiosaamisemme ansiosta voimalaitokset hallitsevat monitasoiset turvavaatimuksensa helposti. Innovatiiviset törmäystestatut korkean turvan tuotteemme, vankat aitahälytysjärjestelmät ja kääntöportit suojaavat tehokkaasti tunkeilijoilta. Tämä koskee sekä henkilöitä että raskaimpiakin ajoneuvoja. Tekniset turvallisuusratkaisuja tehdään kunkin alueen kaavan ja asiakkaan erityistarpeiden mukaan. Näin valtuutettujen henkilöiden sujuvaa liikkumista tai ajoneuvojen esteetöntä kulkua hidasteta edes ruuhka-aikoina. Porttiemme ja esteidemme nopea toiminta takaa, että alue voidaan luotettavasti suojata asiattomalta pääsyltä myös yllätyshyökkäyksen sattuessa – vain sekunteja mahdollisen vaaratilanteen tunnistamisen jälkeen.

Voimalaitosten suojeleminen suojelee yhteiskuntaa

Ydinvoimalaan tai suurempaan kemian laitokseen kohdistuvalla hyökkäyksellä olisi katastrofaalisia seurauksia taloudelle, ekologialle ja kansanterveydelle. Monien ihmisten toimeentulo olisi uhattuna. Voimalaitokset tarvitsevat korkeatasoista suojelua säilyttääksemme kansanterveyden ja yhteiskunnan perusturvan. GPP:n tuotevalikoima tarjoaa tiukkoja ja luotettavia turvaratkaisuja kriittisille infrastruktuureille. Tarjoamme kaikki tuotteisiin liittyvät palvelut yhdeltä luukulta: konsultointi- ja suunnittelutuesta asennukseen ja käyttöönottoon ja myöhemmin ylläpitoon ja huoltoon, tuotteen koko elinkaaren ajan. Kaiken toteuttavat asiantuntijat, jotka ovat auttaneet jo monia asiakkaita suojautumaan uhkaskenaarioilta.

Ota yhteyttä GPP Perimeter Protectioniin jo tänään ja varmista, että kehäsuojauksesi on parhaissa mahdollisissa käsissä.

  • GPP:N UUUTISKIRJE

    Pysy ajan tasalla kaikesta uudesta GPP:ssä ja turvatekniikan maailmassa Vastaanota uusimmat tiedot ja anna meidän helpottaa sinua seuraamaan teknistä kehitystä ja kansainvälisiä trendejä turvallisuusmarkkinoilla.

    Tilaa uutiskirjeemme nyt!

    UUUTISKIRJE

Menestystarinoita

Meillä on monia kansainvälisiä esimerkkejä GPP Perimeter ProtectionIn ammattitaidosta. Alla luetellut projektit osoittavat miksi olemme oikea kumppani suojaamaan voimalaitoksia maailmanlaajuisesti:

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024