Kattava turvallisuus stadioneille ja urheilutiloille GPP Perimeter Protectionin kanssa

Stadionien täydelliset suojauskonseptit ovat yhä tärkeämpiä. Niiden toteuttaminen on erityisen vaativaa. Tapahtuman eri vaiheissa turvallisuustilanne suuremman urheilupaikan ympärillä muuttuu jatkuvasti. Fanien suuri määrä esimerkiksi suurissa liigaotteluissa vaikeuttaa uhkien tunnistamista ja torjumista. Jotta stadionin turvallisuus olisi korkeatasoista, mutta tapahtuman nautittavuutta ei rajoitettaisi, suojelukonseptin on oltava yhtä kokonaisvaltainen kuin tehokas.

Säännöllisen suuren kävijämäärän lisäksi on otettava huomioon myös muut turvallisuuteen vaikuttavat olosuhteet: Miten liikenne ohjataan stadionille ja sen ympärille? Mitä erityisiä rakennusten turvallisuusmääräyksiä sovelletaan paikallisesti? Jos kyseessä on suosittu urheilutapahtuma, onko vaarana, että vastakkaisten fanien väliset konfliktit johtavat huliganismiin? Näissä olosuhteissa tiedotusvälineiden huomio on suuri, ja myös maineesi stadionin pitäjänä on vaakalaudalla. Tällaisissa olosuhteissa stadionin turvallisuuden lisäksi myös maineesi stadionin ylläpitäjänä on vaakalaudalla, koska medianäkyvyys on suuri.

Stadionien ja muiden urheilutilojen ympäryssuojaus

Stadionien suojaus on suunniteltava siten, että varmistetaan turvallisuus, säännösten noudattaminen ja valvonta. Stadionien valvonta ja seuranta on valtava haaste poliisille ja koulutetuille turvallisuusjoukoille, jotka hallitsevat suurta liikennemäärää ja suuria kävijävirtoja. Turvatekniikan ja muiden kriittisten infrastruktuurijärjestelmien olisi aina toimittava saumattomasti yhteen, jotta voidaan estää paniikki, mellakat, ilkivalta ja stadionin tilanahtaus. Poikkeuksellisissa tilanteissa, esimerkiksi laittoman pyrotekniikan aiheuttamassa tulipalovaarassa, alueen turvallisuuden on aina mahdollistettava nopea evakuointi.

Tietyt ihmisryhmät, kuten huligaanit ja väkivaltaiset faniryhmät, koordinoivat usein ”rivinsä” järjestysmiehiä ja turvamiehiä vastaan jo ennen tapahtumaa. Tämän vuoksi on tärkeää lyhentää reagointiaikaa älykkäiden teknisten ratkaisujen avulla. Viime vuosina eri puolilla maailmaa on usein käynyt ilmi, että pelkät kehossa kannettavat turvavarusteet eivät riitä suojelemaan turvahenkilöstöä ja rauhallisia faneja. Nykyaikaisille toimenpiteille, jotka turvaavat alueen, on ominaista, että ne eivät rajoita ihmisten liikkumavaraa vaan tarjoavat älykästä tukea. Tällaisissa ratkaisuissa voit aina luottaa asiantuntijoihimme. Teemme yhteistyötä kanssasi ja otamme huomioon olemassa olevat suojaustoimenpiteesi, jotta voimme tarjota sinulle optimaalisen turvallisuusympäristön aina sisäänkäynnin valvonnasta viimeisen katsojan poistumiseen.

Millä tahansa areenalla, millä tahansa sivustolla ja millä tahansa vaatimuksella – GPP:n yksilöllisesti suunnittelema turvallisuus.

Jos ”turvallisuus etusijalla” on tavoitteesi, GPP Perimeter Protection auttaa sinua mielellään saavuttamaan sen. Suojaa laitoksesi jokainen osa ja kaikki vierailijat kaikenlaisilta vaaroilta. Haluamme tarjota sinulle turvatekniikkaa, jonka avulla voit hyödyntää kaikkia suojausvaihtoehtojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi M30- ja M50-pollarimme tarjoavat urheiluareenoille ja vastaaville tiloille sertifioitua turvallisuutta ja korkeimman mahdollisen törmäyssuojan. Kaikissa pollareissa on vankka rakenne, joka on valmistettu raskaasta materiaalista ja lujasta teräksestä. Sijainnista, koosta, rakennesuunnittelusta ja sijainnista riippuen suosittelemme tiettyjen siirrettävien tai kiinteiden törmäyspollarien käyttöä. Työmme alkaa jo kauan ennen asennusta. Se alkaa perusteellisesta suunnittelusta – yhdistettynä vuosikymmenten aikana kartuttamaamme kokemukseen.

Tapahtumiesi kävijät odottavat muutakin kuin pelkkää suorituskykyä kentällä. He haluavat varmuuden siitä, että heidän perheensä ja ystävänsä ovat hyvin suojattuja ja että stadionin turvallisuus on taattu kaikissa tilanteissa. Teknisesti ilmaistuna he odottavat integroitua turvajärjestelmää, joka estää turvallisuusvälikohtauksen. Innovatiivinen suojaus sekä organisatorisella että teknisellä tasolla.

Luota meihin urheilutilojen yhteistyökumppaninasi – ja pisteet turvallisuudesta!

  • GPP:N UUUTISKIRJE

    Pysy ajan tasalla kaikesta uudesta GPP:ssä ja turvatekniikan maailmassa Vastaanota uusimmat tiedot ja anna meidän helpottaa sinua seuraamaan teknistä kehitystä ja kansainvälisiä trendejä turvallisuusmarkkinoilla.

    Tilaa uutiskirjeemme nyt!

    UUUTISKIRJE

Menestystarinat

Koko stadionkompleksin turvallisuus ja kattava suojaus ovat mahdollisia vain edistyksellisimpien teknisten ratkaisujen avulla. Yhä useammat stadionoperaattorit ymmärtävät tämän – ja päättävät luottaa asiantuntemukseemme teknisten päivitysten suunnittelussa, turvalaitteiden asennuksessa ja jatkuvassa huollossa.

Lue lisää alta ja tutustu siihen, miten me jo nyt estämme monenlaisia uhkia, toteutamme suojausta ja tuemme jatkuvasti turvallisuuskonseptien jatkokehittämistä asiakkaillemme kaikkialla maailmassa:

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024