Perimeter-suojaus Vankilat & Rangaistuslaitokset

Vankiloiden ja vastaavien laitosten teknisten turvallisuuskonseptien olisi oltava sekä tehokkaita että inhimillisiä. GPP Perimeter Protection tarjoaa innovatiivisten turvatuotteiden, vuosikymmenten kokemuksen ja laajan palveluvalikoiman avulla tehokasta ulkoista suojelua. Hyödynnä vankiloiden, rikosteknisten laitosten, rangaistuslaitosten ja laitosten, kuten psykiatristen laitosten, täydellistä ympäryssuojausvalikoimaamme. Estä murtautuminen yhtä tehokkaasti kuin ulkopuolelta tapahtuva luvaton pääsy. Anna kokeneiden GPP-asiantuntijoidemme neuvoa, mitkä tuotteet ja palvelut sopivat parhaiten vaadittuun turvallisuustasoon ja laitoksesi yksilölliseen ulkoasuun!

Vankiloiden ja vankiloiden tehokkaat tekniset turvallisuusratkaisut

Nykyaikaisissa vankiloissa käytetään edelleen perinteisiä turvajärjestelmiä. Tavanomaiset aidat tai muurit voidaan voittaa suhteellisen helposti kaupallisesti saatavilla olevilla hyödykkeillä ja hieman aikaa käyttämällä. Tässä tarvitaan vankkaa turvatekniikkaa, joka kestää myös ammattilaisten työkaluja. Leikkaaminen ja ylikiipeäminen on estettävä, samoin kuin kaivaminen ja heikentäminen. Partavaijeria, joka tunnetaan myös piikkinauhana, käytetään usein päivityksenä. Jotta voidaan minimoida sekä tunkeutujien tiloihin pääsyn että murtautumisyritysten riski, GPP tarjoaa lisäksi raskaita järjestelmiä tiestöä ja ajoneuvojen kulkua varten. Tällaisia ovat esimerkiksi kiilaesteet ja nopeasti sulkeutuvat portit.

GPP Perimeter Protection through holistic Integrated Concepts – kokonaisvaltaiset integroidut konseptit

Yhdessä GPP Perimeter Protectionin tuotteet ja suunnittelu muodostavat integroidun turvallisuuskonseptin, joka takaa mahdollisimman korkean suojelun tason ja inhimillisen turvallisuusjärjestelyjen toteutuksen yhtä lailla. Kompakti rakenne, luotettava käytettävyys ja lyhyet etäisyydet vasteajan minimoimiseksi ovat ratkaisevia tekijöitä. Kun kaikki nämä tekijät otetaan huomioon, turvallisuus ja suunniteltu liikkumisvapaus sovitetaan yhteen. Samalla on taattava työntekijöiden, tavarantoimittajien ja vierailijoiden erottaminen vangeista. Tracked Gate M50, PU30-taittoportti, jossa on suuri iskukuormitus, ja TurnSec 4.0 -kääntöporttijärjestelmä yksilöllistä sisäänpääsyä varten on ollut käytössä monissa vankiloissa. Yhdessä kiilaporttiemme kanssa näitä järjestelmiä voidaan käyttää myös ajoneuvojen tarkastuspisteen perustamiseen, joka voidaan tarvittaessa sulkea.

  • GPP:N UUUTISKIRJE

    Pysy ajan tasalla kaikesta uudesta GPP:ssä ja turvatekniikan maailmassa Vastaanota uusimmat tiedot ja anna meidän helpottaa sinua seuraamaan teknistä kehitystä ja kansainvälisiä trendejä turvallisuusmarkkinoilla.

    Tilaa uutiskirjeemme nyt!

    UUUTISKIRJE

Menestystarinoita

Rangaistusjärjestelmän turvallisuusjärjestelmien korkea laatu on koko yhteiskunnan edun mukaista. Tekninen vastuu olisi annettava vain kokeneelle kumppanille. Tutustu esimerkkeihin siitä, miten GPP Perimeter Protection turvaa menestyksekkäästi sinunlaisiasi laitoksia:

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024