Alue- ja kehäsuojaus sotilasalueille

Sotilasalueilla ja rakennuksissa on äärimmäisen tiukat turvallisuusvaatimukset. Turvallisuusteknologian luotettavuus ja oikea-aikaisuus eivät ole missään niin tärkeitä kuin tällä alalla. Terroristit, radikaalit aktivistit ja valtiollisten toimijoiden vakoilu ovat riskejä, jotka on aina otettava huomioon. Ei voida myöskään sulkea pois sitä, että ammattirikolliset varastavat arvokkaita varusteita.

Sotilasalueiden ulkosuojan tuotteiden on kyettävä estämään raskaiden ajoneuvojen nopeat hyökkäykset.  GPP-turvajärjestelmät on sertifioitu samojen korkeimpien standardien mukaisesti, joita myös Yhdysvaltain armeija ja Ison-Britannian asevoimat käyttävät. Sotilaallisia alueita ei voi luotettavammin suojata kuin GPP-tekniikalla.

Sotilaallinen aluesuojaus uhkia vastaan

Tuotevalikoimassamme on sotilasturvallisuudelle soveltuvia kansainvälisesti törmäystestattuja ja sertifioituja korkean turvallisuuden tuotteita. Nämä mahdollistavat sotilasalueille innovatiivisimmat ratkaisut terroristien, aktivistien, mielenosoittajien ja kaikkien tunkeilijoiden aikaansaamia ulkoisia ja sisäisiä uhkia vastaan. Kriittisen infrastruktuurin saumattoman suojaamisen kannalta kokonaisvaltainen lähestymistapa turvallisuuteen on olennaisen tärkeää. Tähän GPP Perimeter Protection on kehittänyt edistyneimmät pollarit, levyajoesteet, renkaanpuhkojat (tyre killers) ja teräsportit käytettäväksi yhdessä kestävien aitojen, aitahälytysjärjestelmien ja kehävalvontajärjestelmien kanssa.

Turvallisuusteknologiaa aikaansa edellä – valmistettu Saksassa

Voidaksemme varautua mahdollisiin tuleviin uhkiin, kehitämme ja valmistamme turvatuotteita, jotka määrittelevät tämän päivän turvallisuusstandardit. Tämä edellyttää kokemusta ja keskittymistä innovointiin. Olemme jo pitkää kyenneet tarjoamaan korkeinta mahdollista turvallisuustasoa, ja pystymme jatkossakin täyttämään asiakkaidemme nykyiset ja tulevat turvallisuusvaatimukset viimeistä yksityiskohtaa myöten. Emme ainoastaan valmista tuotteita vaan toimimme myös turvallisuusalan konsulttina.

Pitkän kokemuksemme ja edistyneen tuotevalikoimamme ansiosta meillä on ratkaisu kaikkiin turvatarpeisiisi – mukaan lukien konsultointi, suunnittelu, asennus, käyttöönotto ja ylläpito. GPP Perimeter Protectionista saat luotettavan kumppanin tehokkaille sotilasalueiden turvaratkaisuille. Valmistus Saksassa, saatavilla maailmanlaajuisesti – luota GPP Perimeter Protectioniin!

  • GPP:N UUUTISKIRJE

    Pysy ajan tasalla kaikesta uudesta GPP:ssä ja turvatekniikan maailmassa Vastaanota uusimmat tiedot ja anna meidän helpottaa sinua seuraamaan teknistä kehitystä ja kansainvälisiä trendejä turvallisuusmarkkinoilla.

    Tilaa uutiskirjeemme nyt!

    UUUTISKIRJE

Menestystarinoita

Kun mitään ei voi jättää sattuman varaan, GPP Perimeter Protection tarjoaa ainutlaatuisen aluesuojauksen turvallisuusratkaisun.  Alla lisää siitä, mikä on tehnyt meistä korvaamattoman korkean turvallisuuden alan palveluntarjoajan:

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024