Merisatamien ja satamien kattava ulkoinen turvaaminen

Merisatamat ovat hyvä esimerkki erittäin monimutkaisista turvallisuusympäristöistä. Laiturit ja laiturit, joissa on laivojen laituripaikkoja, varastoja ja logistiikka-alueita, joilla on ajoneuvo- ja matkustajaliikennettä, sekä konttien käsittelyalueita, liittyvät toisiinsa monin tavoin. Kullakin näistä alueista on kuitenkin omat turvallisuusvaatimuksensa. Sama koskee itse aluksia, kun ne ovat kiinnitettyinä pidemmäksi aikaa.

Järjestäytyneen rikollisuuden ja aggressiivisen maailmanlaajuisen terrorismin lisääntymisen vuoksi merisatamien turvatoimiin sovelletaan tiukkoja kansainvälisiä ohjeita. GPP Perimeter Protection tarjoaa lainmukaisia ja kattavia turvaratkaisuja innovatiivisella ja todistetusti toimivalla turvatekniikalla.

Merisatamien turvatuotteet

GPP tarjoaa merisatamille yksilöllisiä turvaratkaisuja, jotka suojaavat luvattomalta pääsyltä. Määrittelyt voidaan valita alueen ja vaara-alttiuden tason mukaan. Jos työntekijät ja muut valtuutetut henkilöt on päästettävä tiloihin, mutta mahdollisilta uhkaajilta tai rikollisilta on evättävä pääsy, turvatuotteemme ja konsultointipalvelumme tarjoavat parhaan mahdollisen suojan logistisia prosesseja haittaamatta.

Suurella iskukuormalla varustetut siirrettävät pollarimme ja EntraQuick®-sarjan sertifioidut, tyyppihyväksytyt, nopeasti taittuvat portit soveltuvat erityisesti sellaisten alueiden turvaamiseen, jotka pysyvät suurimman osan ajasta suljettuina, mutta jotka on tarvittaessa avattava.

Tehokkaita ja vaikuttavia turvaratkaisuja merisatamiin ja satamiin

Kun GPP on kumppanisi, voit varmistaa täydellisen suojauksen uusimpien turvaratkaisujen avulla, mutta et kuitenkaan vaaranna kuljetusreittejä tai liikkuvuutta työalueilla. Edistyksellisten turvatuotteidemme ja monien vuosien kokemuksemme avulla lukuisista hankkeista eri puolilla maailmaa tuemme sinua noudattamaan merisatamia koskevia viranomaismääräyksiä ja puolustautumaan kaikkia mahdollisia uhkakuvia vastaan.

  • GPP:N UUUTISKIRJE

    Pysy ajan tasalla kaikesta uudesta GPP:ssä ja turvatekniikan maailmassa Vastaanota uusimmat tiedot ja anna meidän helpottaa sinua seuraamaan teknistä kehitystä ja kansainvälisiä trendejä turvallisuusmarkkinoilla.

    Tilaa uutiskirjeemme nyt!

    UUUTISKIRJE

Menestystarinoita

GPP Perimeter Protection tekee minkä tahansa sataman turvatoimista menestystarinan. Lue, miten asiakkaat hyötyvät tuotteistamme ja palveluvalikoimastamme kaikilla osa-alueilla yksittäisten henkilöiden turvatarkastuksesta massiiviseen kulunvalvontaan.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja siitä, mikä tekee GPP:n turvaratkaisuista niin erityisiä ja laadukkaita!

© Copyright - GPP Perimeter Protection OY 2024